• DOLAR
  • ALTIN
  • BIST
Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar – Son Dakika Haberler

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında İyi Parti’den AK Parti’ye katılan Tamer Akkal’a rozetini taktı. Erdoğan, Tamer Akkal’ın partiye katılmasıyla ilgili olarak, “Partimize hayırlı olsun” dedi. Başkan Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları: Türkiye’nin her alanda olduğu gibi yasama faaliyetlerinde de gecikmeye tahammülü yoktur. Haftayı iki böldük, yarısı mecliste yarısı sahada olmak üzere 7 gün kesintisiz bir şekilde […]

Başkan Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

Türkiye’nin her alanda olduğu gibi yasama faaliyetlerinde de gecikmeye tahammülü yoktur. Haftayı iki böldük, yarısı mecliste yarısı sahada olmak üzere 7 gün kesintisiz bir şekilde gayret göstermenizi istiyorum. Bazıları ise zamanını kamplaşmalara ayırıyor.

AK Parti’nin bir diğer özelliği seçimden seçime millete giden değil, her dönem millete giden bir parti olmasıdır. 31 Mart’ta milletimizin karşısınca Cumhur ittifaki olarak çıkmamızın sebebi de budur. Bizim için önemli olan milletimizin gönlünü kazanmaktır.

Terör örgütlerini yetmediği yerlerde toplumu kamplaştırmak isteyenlere ülkemizin bir muz cumhuriyeti olmadığını gösterdik. Mahalli seçimleri atlattıktan sonra önümüzde 4,5 yıllık kesintisiz bir süreç olacak. 16 yılda yaptığımız çalışmalarımızla ülkemize sınıf atlattık. Bu yılın sonunda ülkemizi satın alma endeksine göre en güçlü 12.ekonomi yapacağız.

https://www.sabah.com.tr/ Sabah.com.tr internet sitesinden alınmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

• ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Büyük Taarruz 97 Yaşında

Ağustos 27, 2019, Büyük Taarruz 97 Yaşında için yorumlar kapalı
AFSÜ Rektörlüğü’nün özenti arabası

Ağustos 27, 2019, AFSÜ Rektörlüğü’nün özenti arabası için yorumlar kapalı
Zeybek, halkoyunlarına ağırladı

Ağustos 27, 2019, Zeybek, halkoyunlarına ağırladı için yorumlar kapalı