• DOLAR
  • ALTIN
  • BIST
Başkan Erdoğan’dan önemli açıklamalar – Son Dakika Haberler

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları: Büyükşehir ve il adaylarımızdan açıklamadığımız 6 yer kalmıştı. Bunlardan 4’ünde Cumhur İttifakı adaylarını destekliyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı Mustafa Savaş olarak belirledik. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı da pazar günü açıklarız. 31 OCAK’TA ARTIK… 31 Ocak’ta artık seçim kampanyamızın resmi başlangıcını da büyük aday tanıtımı ve manifesto toplantımızla başlatacağız. 31 Mart […]

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

31 OCAK’TA ARTIK…

31 Mart öncesinde ülkemizde gerçekten çok garip birliktelikler ortaya çıkmaya başladı. CHP, baktılar FETÖ’cüler tek başına yetmiyor şimdi PKK’lıları da aldılar. Milletsiz siyaset bunların kolayına geliyor. Tek dertleri Meclis’teki sandalyelerini, ideolojik oylarla kazandıkları belediyeleri korumak. Demokrasi içinde iktidara gelmeyi akıllarına bile getirmiyorlar. Ciddiye alınacak hiçbir vaatleri yok.

“31 Ocak’ta artık seçim kampanyamızın resmi başlangıcı…”

GAZİ MUSTAFA KEMAL’İN BİNBİR ZAHMETLE KURMAYA ÇALIŞTIĞI SAVUNMA SANAYİMİZİ…

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesi Türkiye için tarihi bir fırsat oldu.İnşallah el ele vererek Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracağız. Gazi Mustafa Kemal’in binbir zahmetle kurmaya çalıştığı savunma sanayimizi tek parti zihniyetinin nasıl baltaladığını anlatmayalım mı?

Türkiye tek parti zihniyetini, tek bir zerresi kalmayana kadar, ezip yok etmelidir. Kılıçdaroğlu ve avanesinin referansı işte bu tek parti zihniyetidir.

“Gazi Mustafa Kemal’in binbir zahmetle kurmaya çalıştığı savunma sanayimizi…”

SADECE SURİYELİLERİ DEĞİL KÜRT KARDEŞLERİMİZİ DE MİSAFİR ETTİK

Tüm dünyaya sesleniyorum; ülkemize gelen bütün bu mülteciler içerisinde sadece Suriye değil, Irak’tan da gelen var. Biz Keldanileri, Ezidileri, Kürtleri, Arapları ülkemizde misafir ettik. O dönemde 500 bine yakın mülteciyi misafir ettik. Şimdi de Araplar ağırlıklı olmak üzere 300 bine yakın Kürt kardeşimizi misafir ettik.

Türkiye son yıllarda tarihi sınamalar veren bir ülkedir. Sadece birine maruz kalan bütün ülkelerin nasıl sendelediklerini paniklediklerini görüyoruz. Biz Türkiye olarak teröristlere kapılarımızı kapattık, teröristleri bu ülkede asla barındırmayacağız. PKK/YPG, DEAŞ bunlar asla yanımıza sokulamaz. Onları o çukurlara gömeriz. Biz İdlib’i huzur ve güven beldesi haline getireceğiz.

SIRADA MÜNBİÇ VE FIRAT’IN DOĞUSUNDAKİ TERÖRİSTLER VAR

Barış lafla olmaz, icraatla olur. Şimdi sırada Münbiç ve Fırat’ın doğusu ile DEAŞ artıkları var. Obama döneminde bize verilen sözlerin yerine getirilmemesinden tutun ilişkilerimiz adeta zehirlendi. Trump’ın seçilmesinin ardından Suriye yaklaşımları sahaya yansımadı. Dün Trump’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar beni ve arkadaşlarımı üzdü.

DÜN TRUMP İLE ÖNEMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK

Ve bu gelişmenin ardından Trump ile dün akşam saatlerinde önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmede benim güvenli bölge önerimi Sayın Trump dile getirdi. Dünkü görüşmelerde Suriye meselesine ilişkin tarihi bir öneme sahip anlayış birliğine vardık. Türkiye, Kürt kardeşlerimizin de devleti, oyuna gelmeyelim.

https://www.sabah.com.tr/ Sabah.com.tr internet sitesinden alınmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır

• ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
Büyük Taarruz 97 Yaşında

Ağustos 27, 2019, Büyük Taarruz 97 Yaşında için yorumlar kapalı
AFSÜ Rektörlüğü’nün özenti arabası

Ağustos 27, 2019, AFSÜ Rektörlüğü’nün özenti arabası için yorumlar kapalı
Rahvan At Yarışlarında kupa sahiplerini buldu

Ağustos 27, 2019, Rahvan At Yarışlarında kupa sahiplerini buldu için yorumlar kapalı